Podarite 1 % dohodnine

Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do en odstotek svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v državni proračun.

 

Namenite 1 % dohodnine Inštitutu za mladinsko politiko – dobrodelnost, ki nič ne stane

Inštitut za mladinsko politiko je ena tistih organizacij, ki ji lahko namenite do enega odstotka dohodnine, ki bi sicer pristal v proračunu Republike Slovenije. Donacija vas tako nič ne stane.

Zbran denar bomo namenili za izvedbo programov v skupno dobro, in sicer za programe Mladim prijazna občina, Mladost na burji in Senčenje na delovnem mestu.

V zahvalo vsem, ki boste namenili vsaj 0.1 % dohodnine, bomo izdali kupon za brezplačen sok, kavo ali čaj, ki ga lahko prejmete na Inštitutu za mladinsko politiko v Mladinskem in kulturnem centru Hiša mladih Ajdovščina vsak delavnik med 8. in 16. uro.

 

Navodila

Svoj odstotek dohodnine donirate tako, da izpolnite spodnji obrazec. Ko boste izpolnili obrazec, imate dve možnosti:

  1. Če želite svoje podatke Finančni upravi Republike Slovenije posredovati sami, boste prejeli datoteko v obliki dokumenta PDF. Datoteko natisnite in pošljite na Finančno upravo. 
  2. Če želite, lahko samo elektronsko podpišete obrazec. Inštitut za mladinsko politiko ne beleži ali shranjuje vaših podatkov, temveč jih obrazec spodaj posreduje neposredno Centru nevladnih organizacij Slovenije. 

Začnimo nekaj novega

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami.