Prihaja edinstven dogodek, ki ga ne smete zamuditi! Dne 26. oktobra 2023 se bo v Ajdovščini odvijal niz raznolikih delavnic, ki jih organizirata Medobčinsko društvo prijateljev in mladine Ajdovščina ter Inštitut za mladinsko politiko. V ospredju bodo druženje, ustvarjalnost in sladkanje s palačinkami, a to ni vse, kar smo pripravili. 

Digi dogodek: Vstop v Digitalni Svet

V okviru javnega razpisa Meet and Code vas vabimo, da se pridružite naši posebni delavnici – Digi dogodku. To je priložnost za otroke in mladino, da odkrijejo čarobni svet digitalne tehnologije.

 

Kaj vas čaka?

Na Digi dogodku se bodo udeleženci potopili v svet računalnikov, raziskali osnovne pojme in se naučili uporabljati prenosni računalnik, vključno z osnovnimi funkcijami. Naši izkušeni mentorji bodo otrokom pomagali razumeti in obvladovati digitalno okolje.

Poleg tega se bodo mladi učili o spletnem bontonu – pravilih obnašanja na spletu, ki so ključna za varno in prijetno izkušnjo na internetu. Znanje o digitalni varnosti bo postalo neprecenljivo orodje za njihovo prihodnost.

Ustvarjalnost in druženje

Poleg Digi dogodka bomo omogočili tudi raznolike ustvarjalne dejavnosti. Otroci in mladi bodo imeli priložnost, da pokažejo svojo ustvarjalnost in domišljijo skozi različne projekte. S tem spodbujamo njihov razvoj in samozavest.

In seveda, za piko na i, bomo skupaj uživali v slastnih palačinkah, ki jih bomo pripravili sami. Sladke dobrote so odličen način, kako zaključiti dan, poln zabave in učenja.

 

Privoščite svojim otrokom nepozabno doživetje

Delavnice bodo potekale od 16. do 19. ure in zagotavljamo, da bo to nepozabna izkušnja za vse udeležence. Otroci in mladi bodo spoznali nove prijatelje, pridobili koristno znanje o digitalni tehnologiji in se obenem odlično zabavali. 

Označite datum – 26. oktober 2023 – v svojem koledarju in se nam pridružite na tem vznemirljivem dogodku. Povabite prijatelje, družino in sodelavce, da skupaj ustvarimo nepozaben dan.

Z veseljem pričakujemo vašo prisotnost na naših delavnicah! Za dodatne informacije nas kontaktirajte in sledite našim družbenim omrežjem za sveže novice. Ne zamudite te priložnosti za raziskovanje digitalnega sveta na igriv in poučen način!

#MeetAndCode #codeEU #DigitalSkills4All #amazonfutureengineer #SAP4Good