Vabimo vas na uvodno srečanje Kluba mladih svetnic in svetnikov Slovenije, ki bo potekalo v torek, 13. decembra 2022, od 17. ure dalje v prostorih Mladinskega centra Vič v Ljubljani (Tržaška cesta 85, 1000 Ljubljana). V kolikor se srečanja ne morete udeležiti v živo, se lahko priključite tudi na daljavo prek aplikacije Zoom.

Da lahko pripravimo dovolj prostora, vas prijazno prosimo, da svojo udeležbo predhodno potrdite na elektronski naslov kmsss@institut-imp.si.

Kako do Mladinskega centra Vič?

Mladinski center Vič se nahaja v Antonovem domu na Tržaški cesti 85 v Ljubljani, tik ob cerkvi. 

Vsi prostori so dostopni gibalno oviranim osebam.

Z mestnim avtobusom se peljete z avtobusom številka 6 ter izstopite na avtobusnem postajališču Vič.

Če boste prišli z avtomobilom, je dostop možen le iz smeri proti mestu. Tik za avtobusnim postajališčem Vič zavijete desno. Parkiranje pred stavbo in v garaži je brezplačno

Na parkirišču v garaži in pred stavbo je možno brezplačno parkirati kolo, skiro in druga podobna sredstva.

O Klubu mladih svetnic in svetnikov Slovenije

Klub mladih svetnic in svetnikov Slovenije združuje vse občinske in mestne svetnike in svetnice iz vse Slovenije, ki so bili v letu izvolitve stari do vključno 29 let, namen pa je izmenjava izkušenj in primerov dobrih praks na področju mladinske politike, strokovna podpora mladim svetnikom in druženje mladih svetnikov iz vse Slovenije. Članstvo v klubu je brezplačno.

Članstvo v Klubu mladih svetnic in svetnikov Slovenije vam omogoča koriščenje storitev oziroma udeležbo na dogodkih, ki jih ponuja Inštitut za mladinsko politiko in so namenjeni članom kluba, torej mladim svetnicam in svetnikom:

  • Uvodno srečanje članov Kluba mladih svetnic in svetnikov Slovenije, namenjeno spoznavanju novoizvoljenih mladih svetnic in svetnikov, predstavitvi delovanja kluba in seznanitvi z izbranimi dobrimi praksami lokalne mladinske politike v posameznih občinah.
  • Eno celodnevno srečanje kluba letno, namenjeno izobraževanju in razpravi o aktualnih temah na področju lokalne mladinske politike, ki se zaključi z neformalnim turističnim druženjem v eni izmed občin.
  • Eno poldnevno izobraževalno srečanje letno na temo mladinskih politik.
  • Spletni mesečni vestnik, ki vas enkrat mesečno obvešča o aktualnih temah in dogodkih na področju mladine na lokalni in nacionalni ravni, vam postreže z inovativnimi praksami na področju mladinske politike ter vam predstavi zgodbe uspešnih mladih politikov.
  • Strokovno podporo pri razvoju lokalne mladinske politike v vaši občini, ki jo nudi Inštitut za mladinsko politiko.
  • Izmenjavo izkušenj in povezovanje mladih občinskih svetnic in svetnikov iz vseh slovenskih občin.

Včlanitev

Člani kluba postanete tako, da izpolnite pristopno izjavo. Včlanite se lahko tudi na uvodnem srečanju.

Veselimo se srečanja in sodelovanja z vami.

Za vse dodatne informacije smo na voljo na elektronskem naslovu kmsss@institut-imp.si ter prek telefonske številke 040 475 677. Iskreno upamo, da se boste našemu vabilu odzvali, saj se veselimo srečanja in sodelovanja z vami.

Pridružitev srečanju prek aplikacije Zoom je mogoča prek povezave: https://www.google.com/url?q=https://us06web.zoom.us/j/88439311060&sa=D&source=calendar&usd=2&usg=AOvVaw042W1Q-Y0CEATCQDJ0Qfwj. Uporabnik se lahko srečanju priključi tudi prek klica v aplikacijo Zoom, in sicer tako, da pokliče telefonsko številko +386 1600 3102 ali +386 1888 8788 ter vnese številko sestanka 884 3931 1060.