Občina Razkrižje pripravlja lokalni program na področju mladine. To je temeljni dokument, na podlagi katerega bomo v občini izvajali ukrepe na področju mladih za nadaljnjih pet let.

Prepričani smo, da mladi sami svoje potrebe in želje najbolje poznate, zato vas vabimo k sodelovanju pri pripravi dokumenta.

Organizirali bomo dva dogodka – enega v decembru (10. decembra), še enega pa načrtujemo v januarju, na katerih imate možnost podati svoje predloge, tudi tiste najbolj nekonvencionalne.

Upamo, da se boste povabilu odzvali v največjem možnem številu, saj se veselimo pogovora z vami

 

Dogodek bo potekal v soboto, 12. decembra 2022, ob 18. uri.

Dogodek bo potekal na daljavo, prek aplikacije Zoom. Srečanju se pridružite tako, da obiščete povezavo ali kliknete na spodnji gumb. Prehodne prijave niso potrebne. Povejte in predstavite svoje mnenje.

Veselimo se pogovora z vami.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 040 475 677, lahko pa nam tudi pišete na elektronski naslov info@institut-imp.si.

Dogodek organizira Inštitut za mladinsko politiko v sodelovanju z Občino Razkrižje. 

Lokalni program za mlade v občini Razkrižje pripravlja Občina Razkrižje v sodelovanju z Inštituom za mladinsko politiko. 

Povezava za dostop do srečanja prek aplikacije Zoom je https://www.google.com/url?q=https://us06web.zoom.us/j/82241518794&sa=D&source=calendar&usd=2&usg=AOvVaw0YCdSRaVn-RtXFLetrzUn-. Številka sestanka (ID) je 822 4151 8794.